ΕΛΛΑΔΑ 

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 55 €.
Για παραγγελίες κάτω των 55 € τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3 €.
Η αντικαταβολή έχει μία χρέωση + 1 ευρώ στο κόστος μεταφορικών.


ΚΥΠΡΟΣ 

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 5 €
Για παραγγελίες κάτω των 150 € τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 10 €.
Αποστολή με Ταχυμεταφορική εταιρία.
Η αντικαταβολή έχει μία χρέωση + 1 ευρώ στο κόστος μεταφορικών.


ΧΩΡΕΣ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 200€
Για παραγγελίες κάτω των 200 € τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 25 €.
Αποστολή με Ταχυμεταφορική εταιρία ή την υπηρεσία Express Registered Airmail


Τα προϊόντα αποστέλλονται µε courier και παραδίδονται µε ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε σε χρονικό διάστηµα 2 - 7 εργάσιµων ηµερών από την ηµέρα πληρωµής της παραγγελίας. Μπορείτε ακόμα να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας.

Σε περίπτωση που η διαθεσιµότητα του εκάστοτε προϊόντος δεν επιτρέπει την αποστολή του εντός του ως άνω διαστήµατος, θα υπάρχει πάντοτε ενηµέρωση για την ακριβή ηµεροµηνία παράδοσης µέσω email ή τηλεφωνικώς. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας ή δυσπρόσιτου προορισµού αποστολής. 

Το www.goldentiara.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινοµένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσµία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. 

Η χρέωση των µεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρµα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. 

*Είτε για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος σας για οποιαδήποτε απορία µπορείτε να επικοινωνήσετε µαζί µας στο τηλέφωνο: 2106144467 και στο email: return@goldentiara.gr