Αποστολές

ΕΛΛΑΔΑ : Δωρεάν έξοδα αποστολής άνω των 55 € 
3 € έξοδα αποστολής κάτω των 55 €

ΚΥΠΡΟΣ : Δωρεάν έξοδα αποστολής άνω των 150 € 
10 € έξοδα αποστολής κάτω των 150 €

ΕΥΡΩΠΗ: Δωρεάν έξοδα αποστολής άνω των 200€
25€ έξοδα αποστολής κάτω των 200€ 
 
Τα προϊόντα αποστέλλονται µε courier και παραδίδονται µε ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε σε χρονικό διάστηµα 3 - 10 εργάσιµων ηµερών από την ηµέρα πληρωµής της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διαθεσιµότητα του εκάστοτε προϊόντος δεν επιτρέπει την αποστολή του εντός του ως άνω διαστήµατος, θα υπάρχει πάντοτε ενηµέρωση για την ακριβή ηµεροµηνία παράδοσης µέσω email ή τηλεφωνικώς. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας ή δυσπρόσιτου προορισµού αποστολής. 
 
Το www.goldentiara.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινοµένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσµία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. 
 
Η χρέωση των µεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρµα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. 
 
*Είτε για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος σας για οποιαδήποτε απορία µπορείτε να επικοινωνήσετε µαζί µας στο τηλέφωνο: 2106144467 και στο email: return@goldentiara.gr 

FOLLOW US !

Newsletter