Όροι χρήσης

Το goldentiara.gr σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό του κατάστηµα www.goldentiara.gr 

Τηλέφωνο: 2110129256
E-mail: info@goldentiara.gr 

Οι παρόντες Γενικοί Όροι Συναλλαγών «ΓΟΣ» έχουν σκοπό να διατυπώσουν κατά τρόπο σαφή, ευκρινή και κατανοητό, τηρουµένης της αρχής της καλής πίστης και των διατάξεων που διέπουν το κύρος των δικαιοπραξιών, τους όρους που διέπουν και ρυθµίζουν τις σχέσεις της Εταιρείας µε τον εκάστοτε επισκέπτη ή/και πελάτη του Καταστήµατος, σύµφωνα µε τον Νόµο 2251/1994 περί «Προστασίας Καταναλωτών» και ειδικότερα τις διατάξεις που αφορούν στην εµπορία από απόσταση και το Νόµο 2472/1997 περί «Προστασίας ατόµου από την επεξεργασία Προσωπικών Δεδοµένων», ως ισχύουν σήµερα.  

Παρακαλούµε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.goldentiara.gr συµβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύµφωνοι µε αυτούς ανεπιφύλακτα. 

 

Περιγραφή προϊόντων 

Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα µας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα www.goldentiara.gr και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιµές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς. 

Παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα µπορεί να εµφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο µέγεθος, χρώµα και υφή σε σχέση µε την πραγµατικότητα. 

 

Τιµές προϊόντων 

Στις τιµές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαµβάνεται και ο ΦΠΑ. 

Οι τιµές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιµες, ενώ το goldentiara.gr επιφυλάσσεται του δικαιώµατος να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιµές των προϊόντων της χωρίς προηγούµενη ενηµέρωση, δεσµεύεται όµως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε µε τα χαρακτηριστικά και τις τιµές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας. 

 

Τρόποι πληρωµής 

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.goldentiara.gr σας προσφέρει τους ακόλουθους δυνατούς τρόπους πληρωµής. 

    • Μέσω ασφαλούς συναλλαγής Paypal 

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς. 

    • Με αντικαταβολή 

Η διαδικασία της αντικαταβολής περιλαµβάνει την πληρωµή µετρητοίς µε την παράδοση της παραγγελίας σας µέσω εταιρείας ταχυµεταφορών.  

    • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας 

Τη διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωµής σας αναλαµβάνει η τράπεζα Eurobank, φροντίζοντας έτσι για την ασφάλεια της συναλλαγής σας. Όταν εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας, η τράπεζα δεσµεύει το ποσό αρχικά και στη συνέχεια αυτό αφαιρείται από την κάρτα σας, όταν πραγµατοποιηθεί η τιµολόγηση της παραγγελίας.  

Το www.goldentiara.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να πληρώσετε το προϊόν που επιθυµείτε µε άτοκες µηνιαίες δόσεις.  

    • Με τραπεζική κατάθεση 

Με αυτή τη διαδικασία, επιλέγετε όποια τράπεζα από τις κατωτέρω σας εξυπηρετεί καλύτερα, ώστε να καταθέσετε το ανάλογο ποσό. Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να γράψετε το ονοµατεπώνυµό σας και τον αριθµό της παραγγελίας σας.  

Για να προχωρήσει ταχύτερα η παραγγελία σας, µπορείτε να µας στείλετε το καταθετήριο µε email στο info@goldentiara.gr 

Οι τραπεζικοί λογαριασµοί στους οποίους µπορείτε να καταθέσετε τα χρήµατά σας είναι: 

 

EUROBANK 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 

0026.0222.85.0201131939 

IBAN 

GR9102602220000850201131939 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 

5135-083477-220 

IBAN 

GR5501721350005135083477220 

 

Αποστολή προϊόντων 

Τα προϊόντα αποστέλλονται µε courier και παραδίδονται µε ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε σε χρονικό διάστηµα 3- 10 εργάσιµων ηµερών από την ηµέρα πληρωµής της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διαθεσιµότητα του εκάστοτε προϊόντος δεν επιτρέπει την αποστολή του εντός του ως άνω διαστήµατος, θα υπάρχει πάντοτε ενηµέρωση για την ακριβή ηµεροµηνία παράδοσης µέσω email ή τηλεφωνικώς. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας ή δυσπρόσιτου προορισµού αποστολής. 

Το www.goldentiara.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινοµένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσµία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. 

Η χρέωση των µεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρµα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.  

 

Ακύρωση παραγγελίας 

Εάν επιθυµείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, µπορείτε απλά να κλείσετε το παράθυρο και θα διακόπτεται αυτοµάτως η παραγγελία. 

 

Πολιτική επιστροφών 

Στόχος µας είναι να εξασφαλίσουµε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν µείνετε ευχαριστηµένοι από το προϊόν που παραγγείλατε, µπορείτε να ασκήσετε το δικαίωµά σας να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ηµερών από την ηµεροµηνία παραλαβής. 

Στη φόρµα επιστροφών που θα βρείτε στο site µας, καλείστε να συµπληρώσετε τα στοιχεία σας, και αφού εγκριθεί η αίτηση που υποβάλλετε, µπορείτε να προβείτε στην επιστροφή του προϊόντος µε τις εταιρείες ταχυµεταφορών που αναφέρονται κατωτέρω. 

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόµενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιµοποιηµένα, φθαρµένα, πλυµένα, τροποποιηµένα ή να έχουν υποστεί ζηµία και οι ετικέτες και η συσκευασία  που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν άθικτα, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε µαζί µε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιµολόγιο.  Μαζί µε το προϊόν, ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (λιανική απόδειξη αγοράς, εγγύηση ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό υλικό), καθώς αυτά αποτελούν αναπόσπαστο µέρος του εκάστοτε προϊόντος. 

Αν δεν υπάρχει διαθέσιµο το ανάλογο προϊόν που επιθυµείτε (π.χ. µεγαλύτερο µέγεθος), µπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας. 

Παρακαλείστε, όπως επιληφθείτε, ώστε η συσκευασία του προϊόντος κατά την αποστολή – επιστροφή του στο κατάστηµά µας, να είναι ασφαλής, ώστε να µην προκληθεί κάποια φθορά. Σε περίπτωση που κατά την µεταφορά του στο κατάστηµά µας, προκληθεί οποιαδήποτε καταστροφή, αλλά και σε περίπτωση απώλειας, το goldentiara.gr δεν φέρει καµία ευθύνη. Η διαδικασία της επιστροφής πρέπει να διενεργείται µέσω των κάτωθι εταιρειών ταχυµεταφορών: 

    • Γενική Ταχυδροµική

    • ACS

    • ΕΛΤΑ- Πόρτα Πόρτα 

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Για λόγους υγιεινής, τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται σε καµία περίπτωση. 

 

Ελαττωµατικό προϊόν 

Το goldentiara.gr φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και πωλεί προϊόντα που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Στην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωµατικό ή κατεστραµµένο προϊόν το goldentiara.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί µε ένα ίδιο ή παρόµοιο προϊόν σε χρονικό διάστηµα δεκατεσσάρων (14) εργάσιµων ηµερών, ενώ σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής για την µεταφορά του προϊόντος στην επιχείρησή µας, επιβαρύνουν το goldentiara.gr. Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιµο, µπορεί να γίνει αντικατάσταση µε ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης.  

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, η επιστροφή χρηµάτων ( στην οποία δεν περιλαµβάνονται τα µεταφορικά έξοδα ) θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε (15) εργάσιµων ηµερών από την ηµεροµηνία παραλαβής του προϊόντος. Για περαιτέρω πληροφορίες, η επιχείρησή µας θα έρθει σε επικοινωνία µαζί σας. 

Επισηµαίνεται, ότι επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές για βλάβες και φθορές προϊόντων µετά τη χρήση τους. Τέλος, επιστροφές αποκλείονται για προϊόντα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή µετά από τροποποίησή τους (π.χ. αλλαγή στο νούµερο, προϊόντα µε χάραξη κ.λ.π.) 

Το goldentiara.gr δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είµαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζηµιά µπορεί να συµβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά την αφαίρεση των ετικετών.  

 

Περιορισµοί ευθύνης 

Η συναλλαγή µε το κατάστηµά µας θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε µόνο µετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το goldentiara.gr έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώ

FOLLOW US !

Newsletter