Όροι χρήσης

Το goldentiara.gr σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό του κατάστηµα www.goldentiara.gr 

Τηλέφωνο: 2110129256
E-mail: info@goldentiara.gr 

Οι παρόντες Γενικοί Όροι Συναλλαγών «ΓΟΣ» έχουν σκοπό να διατυπώσουν κατά τρόπο σαφή, ευκρινή και κατανοητό, τηρουµένης της αρχής της καλής πίστης και των διατάξεων που διέπουν το κύρος των δικαιοπραξιών, τους όρους που διέπουν και ρυθµίζουν τις σχέσεις της Εταιρείας µε τον εκάστοτε επισκέπτη ή/και πελάτη του Καταστήµατος, σύµφωνα µε τον Νόµο 2251/1994 περί «Προστασίας Καταναλωτών» και ειδικότερα τις διατάξεις που αφορούν στην εµπορία από απόσταση και το Νόµο 2472/1997 περί «Προστασίας ατόµου από την επεξεργασία Προσωπικών Δεδοµένων», ως ισχύουν σήµερα.  

Παρακαλούµε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.goldentiara.gr συµβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύµφωνοι µε αυτούς ανεπιφύλακτα. 


Περιγραφή προϊόντων 

Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα µας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα www.goldentiara.gr και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιµές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς. 

Παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα µπορεί να εµφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο µέγεθος, χρώµα και υφή σε σχέση µε την πραγµατικότητα. 


Τιµές προϊόντων 

Στις τιµές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαµβάνεται και ο ΦΠΑ. 

Οι τιµές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιµες, ενώ το goldentiara.gr επιφυλάσσεται του δικαιώµατος να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιµές των προϊόντων της χωρίς προηγούµενη ενηµέρωση, δεσµεύεται όµως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε µε τα χαρακτηριστικά και τις τιµές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας. 


Τρόποι πληρωµής 

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το www.goldentiara.gr σας προσφέρει τους ακόλουθους δυνατούς τρόπους πληρωµής. 

    • Μέσω ασφαλούς συναλλαγής Paypal 

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς. 

    • Με αντικαταβολή 

Η διαδικασία της αντικαταβολής περιλαµβάνει την πληρωµή µετρητοίς µε την παράδοση της παραγγελίας σας µέσω εταιρείας ταχυµεταφορών.  

    • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας 

Τη διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωµής σας αναλαµβάνει η τράπεζα Eurobank, φροντίζοντας έτσι για την ασφάλεια της συναλλαγής σας. Όταν εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας, η τράπεζα δεσµεύει το ποσό αρχικά και στη συνέχεια αυτό αφαιρείται από την κάρτα σας, όταν πραγµατοποιηθεί η τιµολόγηση της παραγγελίας.  

Το www.goldentiara.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να πληρώσετε το προϊόν που επιθυµείτε µε άτοκες µηνιαίες δόσεις.  

    • Με τραπεζική κατάθεση 

Με αυτή τη διαδικασία, επιλέγετε όποια τράπεζα από τις κατωτέρω σας εξυπηρετεί καλύτερα, ώστε να καταθέσετε το ανάλογο ποσό. Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να γράψετε το ονοµατεπώνυµό σας και τον αριθµό της παραγγελίας σας.  

Για να προχωρήσει ταχύτερα η παραγγελία σας, µπορείτε να µας στείλετε το καταθετήριο µε email στο info@goldentiara.gr 

Οι τραπεζικοί λογαριασµοί στους οποίους µπορείτε να καταθέσετε τα χρήµατά σας είναι: 


EUROBANK 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 

0026.0222.85.0201131939 

IBAN 

GR9102602220000850201131939 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 

5135-083477-220 

IBAN 

GR5501721350005135083477220 


Αποστολή προϊόντων 

Τα προϊόντα αποστέλλονται µε courier και παραδίδονται µε ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε σε χρονικό διάστηµα 3- 10 εργάσιµων ηµερών από την ηµέρα πληρωµής της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διαθεσιµότητα του εκάστοτε προϊόντος δεν επιτρέπει την αποστολή του εντός του ως άνω διαστήµατος, θα υπάρχει πάντοτε ενηµέρωση για την ακριβή ηµεροµηνία παράδοσης µέσω email ή τηλεφωνικώς. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση ειδικής παραγγελίας ή δυσπρόσιτου προορισµού αποστολής. 

Το www.goldentiara.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινοµένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσµία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. 

Η χρέωση των µεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρµα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.  


Ακύρωση παραγγελίας 

Εάν επιθυµείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, µπορείτε απλά να κλείσετε το παράθυρο και θα διακόπτεται αυτοµάτως η παραγγελία. 


Πολιτική επιστροφών 

Στόχος µας είναι να εξασφαλίσουµε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν µείνετε ευχαριστηµένοι από το προϊόν που παραγγείλατε, µπορείτε να ασκήσετε το δικαίωµά σας να το επιστρέψετε εντός δέκα(10) ηµερών από την ηµεροµηνία παραλαβής. 

Στη φόρµα επιστροφών που θα βρείτε στο site µας, καλείστε να συµπληρώσετε τα στοιχεία σας, και αφού εγκριθεί η αίτηση που υποβάλλετε, µπορείτε να προβείτε στην επιστροφή του προϊόντος µε τις εταιρείες ταχυµεταφορών που αναφέρονται κατωτέρω. 

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόµενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιµοποιηµένα, φθαρµένα, πλυµένα, τροποποιηµένα ή να έχουν υποστεί ζηµία και οι ετικέτες και η συσκευασία  που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν άθικτα, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε µαζί µε την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιµολόγιο.  Μαζί µε το προϊόν, ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (λιανική απόδειξη αγοράς, εγγύηση ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό υλικό), καθώς αυτά αποτελούν αναπόσπαστο µέρος του εκάστοτε προϊόντος. 

Αν δεν υπάρχει διαθέσιµο το ανάλογο προϊόν που επιθυµείτε (π.χ. µεγαλύτερο µέγεθος), µπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας. 

Παρακαλείστε, όπως επιληφθείτε, ώστε η συσκευασία του προϊόντος κατά την αποστολή – επιστροφή του στο κατάστηµά µας, να είναι ασφαλής, ώστε να µην προκληθεί κάποια φθορά. Σε περίπτωση που κατά την µεταφορά του στο κατάστηµά µας, προκληθεί οποιαδήποτε καταστροφή, αλλά και σε περίπτωση απώλειας, το goldentiara.gr δεν φέρει καµία ευθύνη. Η διαδικασία της επιστροφής πρέπει να διενεργείται µέσω των κάτωθι εταιρειών ταχυµεταφορών: 

    • Γενική Ταχυδροµική

    • ACS

    • ΕΛΤΑ- Πόρτα Πόρτα 

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Για λόγους υγιεινής, τα σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται σε καµία περίπτωση. 


Ελαττωµατικό προϊόν 

Το goldentiara.gr φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και πωλεί προϊόντα που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Στην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωµατικό ή κατεστραµµένο προϊόν το goldentiara.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί µε ένα ίδιο ή παρόµοιο προϊόν σε χρονικό διάστηµα δεκατεσσάρων (14) εργάσιµων ηµερών, ενώ σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής για την µεταφορά του προϊόντος στην επιχείρησή µας, επιβαρύνουν το goldentiara.gr. Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιµο, µπορεί να γίνει αντικατάσταση µε ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης.  

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, η επιστροφή χρηµάτων ( στην οποία δεν περιλαµβάνονται τα µεταφορικά έξοδα ) θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε (15) εργάσιµων ηµερών από την ηµεροµηνία παραλαβής του προϊόντος. Για περαιτέρω πληροφορίες, η επιχείρησή µας θα έρθει σε επικοινωνία µαζί σας. 

Επισηµαίνεται, ότι επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές για βλάβες και φθορές προϊόντων µετά τη χρήση τους. Τέλος, επιστροφές αποκλείονται για προϊόντα κατόπιν ειδικής παραγγελίας ή µετά από τροποποίησή τους (π.χ. αλλαγή στο νούµερο, προϊόντα µε χάραξη κ.λ.π.) 

Το goldentiara.gr δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είµαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζηµιά µπορεί να συµβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά την αφαίρεση των ετικετών.  


Περιορισµοί ευθύνης 

Η συναλλαγή µε το κατάστηµά µας θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε µόνο µετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το goldentiara.gr έχει δικαίωµα να υπαναχωρήσει και να µην την εκπληρώσει, και σε περίπτωση που έχει ήδη εισπραχθεί το τίµηµα, επιστρέφεται µε κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασµό. 


Διαφηµιστικά µηνύµατα 

Το goldentiara.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισµούς πληρωµής κλπ. µε την αποστολή διαφηµιστικών - ενηµερωτικών µηνυµάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδροµική τους διεύθυνση ή τηλεφωνικά. Το goldentiara.gr δεν θα χρησιµοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σας δίδεται δε πάντοτε η δυνατότητα διακοπής της εν λόγω υπηρεσίας με αποστολή σχετικού αιτήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@goldentiara.gr. 


Προσωπικά δεδοµένα 

Η επιχείρησή µας σέβεται απόλυτα τα δεδοµένα σας προσωπικού χαρακτήρα και διασφαλίζει ότι το Κατάστηµα είναι σύννοµο προς τις διατάξεις του Νόµου 2472/1997 περί «Προστασίας ατόµου από την επεξεργασία δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα» και του Νόµου 3471/2006 περί «Προστασίας προσωπικών Δεδοµένων και ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες». Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρησή µας επιβεβαιώνει ότι τυχόν συλλογή, επεξεργασία ή/και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδοµένων γίνεται σύµφωνα µε το νόµο και µόνον κατόπιν δικής σας ρητής ειδικής συναίνεσης και αποκλειστικά και µόνον για τους σκοπούς και στο µέτρο που απαιτείται για τη λειτουργία του Καταστήµατος και την παροχή των επιµέρους υπηρεσιών που έχετε ζητήσει σύµφωνα µε τα κατωτέρω.  

Το goldentiara.gr επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να χρησιµοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για χρήση µη ειδικώς εξουσιοδοτηµένη από εσάς, ούτε να αποστείλει ή γνωστοποιήσει σε τρίτους (φυσικά ή νοµικά πρόσωπα) µη συνδεδεµένους µε την επιχείρησή µας τα εν λόγω στοιχεία σας χωρίς τη δική σας ρητή και ειδική συναίνεση προς τούτο, µε εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (π.χ. συνεργαζόµενες εταιρείες αποστολής) ή είναι υποχρεωτική µε βάση το νόµο.  

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη και διεκπεραίωση της µεταξύ µας συναλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευρά σας ορισµένων προσωπικών σας στοιχείων, όπως το ονοµατεπώνυµό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα στοιχεία πληρωµής σας (π.χ. ο αριθµός της πιστωτικής σας κάρτας), η διεύθυνσή σας για την αποστολή της παραγγελίας σας κ. ά.  

Ανήλικοι επισκέπτες του καταστήµατος δύναται να έχουν πρόσβαση σε αυτό και τις υπηρεσίες του µόνο µε τη συγκατάθεση και υπό την επίβλεψη των γονέων ή των κηδεµόνων τους. Χωρίς να έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, το goldentiara.gr διαγράφει άµεσα τις σχετικές πληροφορίες.  

Το κατάστηµα επιτρέπει στους επισκέπτες/πελάτες του να έχουν πρόσβαση στο αρχείο όπου τηρούνται τα προσωπικά τους δεδοµένα τα οποία συλλέχθηκαν και φυλάσσονται κατά τα ανωτέρω και να προβαίνουν σε διορθώσεις, διαγραφές, τροποποιήσεις και προσθήκες των δεδοµένων και πληροφοριών που έχουν υποβάλλει σε αυτό. 


Εφαρµοστέο δίκαιο - Αρµοδιότητα δικαστηρίων 

Το goldentiara.gr διατηρεί το δικαίωµα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών του. Όλες οι συναλλαγές που πραγµατοποιείτε µέσω goldentiara.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθµίζει θέµατα σχετικά µε το ηλεκτρονικό εµπόριο καθώς επίσης και από το Νόµο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθµίζει θέµατα σχετικά µε τις πωλήσεις από απόσταση. Αποκλειστικά αρµόδια Δικαστήρια για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από τις συναλλαγές που θα πραγµατοποιούνται µέσω αυτής είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

 

Χρήση Cookies 

Όπως η πλειοψηφία των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο έτσι και το goldentiara.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιµοποιεί cookies για να παρέχει στον εκάστοτε επισκέπτη/πελάτη πληροφορίες και καλύτερες υπηρεσίες (κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθµίσεις κ.α.), καθώς και για την αποτελεσµατικότερη και αµεσότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σηµειώνουµε, ότι τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή των επισκεπτών/πελατών αλλά ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Διευκρινίζεται ωστόσο, ότι µέσω των ρυθµίσεων του φυλλοµετρητή σας µπορείτε ανά πάσα στιγµή να διαγράψετε ήδη αποθηκευµένα cookies, να εµποδίσετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να ζητήσετε να ερωτάσθε κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. 

FOLLOW US !

Newsletter